sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Talo on valloitettu

Hyvää uutta vuotta!

Tässä taas uusia kuvia pennuista, nyt neljän viikon iässä. Joulun jälkeinen viikko onkin ollut melkoista härdelliä, kun Maria, Marko ja Minttu kera viiden koiran olivat meillä viikon kyläilemässä. Minttu ja Emppu ovat sosiaalistaneet pentuja oikein urakalla :). Ääni-CD:tä ei ole tarvinnut juuri soitella, kun ääntä on riittänyt ihan livenäkin. Yleisen hälinän lisäksi pennut ovat kuunnelleet mm. äänekästä läppäriä (tai siis sehän ei ole mikään läppäri vaan tietokone, kuten Emppu sanoo), kitaran rämpytystä ja uuden vuoden raketteja.

Myös muut aikuiset koiramme ovat päässeet leikittämään pentuja ja erityisesti Diz on ollut niistä aivan innoissaan.

Pennut ovat myös valloittaneet jo lähes koko talon. Jo heti ensimmäiset tutkimusmatkat pentulaatikon ulkopuolelle aloitettiin todella reippaasti ja rohkeasti!




























Kuvat: Marko & Maria

2 kommenttia:

  1. Mekö muka ollaan härdelli? Kiitti :).

    Parissa kuvassa Kyllönen ja Saari saavat Mintun kädestä oppia tip-tap-tip-tap tipetipe tip-tap laululeikkiin :).

    Lisäyksenä vielä äänilistaan jota pennut kuluvan viikon aikana ovat saaneet kuulla voisi lisätä konttaavat ja hyvin äänekkäästi haukkuvat, ulvovat ja murisevat kaksijalkaiset kaverukset.

    VastaaPoista
  2. Mun piti kirjoittaa myös vanhan hallin tyhjennyksestä, muuttotalkoista ja uuden hallin avajaisista liittyen tuohon härdelliin, mutta on sitä härdelliä teissäkin :). Tsemppiä mattojen vaihtoon!

    VastaaPoista